DHOME DOPIO

Me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma dopio permban nje ballkon me pamje nga deti dhe te gjitha facilitetet e nevojshme per pushime relaksuese.

DHOME DOPIO

Me Ballkon

Dhoma dopio permban nje ballkon me pamje nga qyteti dhe te gjitha facilitetet e nevojshme per pushime relaksuese.

DHOME TRESHE

Me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma treshe permban nje ballkon me pamje nga deti dhe te gjitha facilitetet e nevojshme per pushime relaksuese.

DHOME TRESHE

Me Ballkon

Dhoma treshe permban nje ballkon me pamje nga qyteti dhe te gjitha facilitetet e nevojshme per pushime relaksuese.

DHOME TRESHE STANDARD

Me Ballkon & Pamje nga deti

Dhoma treshe permban nje ballkon me pamje nga deti dhe te gjitha facilitetet e nevojshme per pushime relaksuese.