Vendi ideal

Hotel Vila Misiri

Hotel Vila Misiri ndodhet ne Durres, 2.7 km larg nga porti i Durresit. Rreth 5 km larg nga Shkembi i Kavajes, ky hotel ofron nje zone private plazhi te pajisur me cadra e shezllone. Hotel Vila Misiri ofron dhoma me pamje nga deti te pajisura me ballkone. Te gjitha dhomat permbajne ajer te kondicionuar dhe pajisjet e nevojshme per nje qendrim komod.

Pushime

DHOMAT TONA

Akomodimi

Sherbimet tona & Facilitetet

Te gjitha dhomat jane te pajisura me facilitete dhe sherbime. Sherbimet e meposhtme jane vetem disa nga ato qe perfshihen ne dhomat tona.

Dhoma Familjare

Restorant

Plazh Privat

Rezervoni sot pushimet tuaja

relaksuese, prane detit