Rreth Restorantit Tone

Ne restorantin tone do te gjeni nje kombinim te kuzhines tradicionale dhe mesdhetare. Stafi jone profesional do te jete i gatshem te ju sherbeje me profesionalizem dhe te ju ndihmoje me cdo gje qe do te keni nevoje. Mund te shijoni ushqimet e gatuara me dashuri nen shoqerine e veres suaj te preferuar.

Reservo nje Tavoline

Telefono +355 68 257 5856

Gatime Speciale